Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Logo rederij Hapag-Lloyd

Hapag-Lloyd

Al meer dan 120 jaar zet Hapag-Lloyd nieuwe maatstaven voor luxe cruises. De rederij onderscheidt zich door uitmuntende persoonlijke service aan boord van zeer comfortabele schepen met een innemende, vriendelijke bemanning. Hapag-Lloyd cruises heeft naast 2 cruiseschepen ook 2 expeditieschepen.

Lifestyle, luxe en niet meer dan 500 gasten: welkom op de bijzondere 5*Deluxe MS EUROPA 2. U kunt aan boord een informele, ongedwongen sfeer verwachten. Stijlvol, elegant en modern zijn woorden die passen bij de EUROPA 2. Talrijke onderscheidingen waaronder “beste cruiseschip ter wereld” laten zien dat een cruise met de EUROPA 2 werkelijk een unieke ervaring is. Enkele van de vele troeven zijn de feilloze bediening en het culinair hoogstaande niveau van de maaltijden. Het is tevens het best uitgeruste familieschip in het luxe segment, kinderen tot 11 jaar reizen gratis mee aan boord! Het schip is een drijvend boetiekhotel, kenmerkend is de zee van ruimte en de lichtinval. Vanaf elke locatie heeft men een prachtig zicht op de eindeloze oceaan. Het mooiste uitzicht biedt de Yacht Club met het grote terras waar het heerlijk tafelen is. In de pianobar in het atrium geniet u van de beste cocktails onder begeleiding van zachte pianoklanken. Voor de fanatieke golfspeler staan er 2 ultramoderne golfsimulatoren gratis ter beschikking, bij Hapag-Lloyd Cruises gaan cruisen en golf hand in hand. Het entertainmentprogramma aan boord bestaat uit exclusieve shows, een jazzclub met live-optreden, een 3D bioscoop en de Sansibar om de avond af te sluiten. De Ocean Spa behoort tot beste wellness op zee met een zeer uitgebreid aanbod aan behandelingen, verschillende sauna’s, stoombad, whirlpool, Kneippbad, fitness, yoga, pilates, ijsbaden, relaxzones en een adembenemend buitenterras. In principe zijn er geen vaste kledingvoorschriften aan boord van de EUROPA 2. In tegenstelling tot de andere schepen van Hapag-Lloyd Cruises is de EUROPA 2 internationaal georiënteerd en is de voertaal aan boord Engels en Duits.

Impressie Hapag-Lloyd schepen

Faciliteiten

  • - WIFI vanaf april 2018 1 uur per dag gratis (niet aan boord van expeditieschepen).
  • - Geschikt voor golfcruises en familiecruises.
  • - Volpension; drankjes soms inclusief, gevulde minibar, fooien en alle maaltijden in specialiteiten restaurants inclusief (ook aan boord van expeditieschepen).
  • - Voorzien van zwembad(en), SPA, theater (wisselend entertainment), verschillende bars, golfsimulatoren (niet op expeditieschepen) en winkels.

Schepen

Het grootste verschil tussen de 5*Deluxe MS EUROPA en de MS EUROPA 2 is dat de MS EUROPA in alle opzichten klassieker is. Er zijn wel kledingvoorschriften en formele avonden aan boord, er wordt gewerkt met vaste dinerzittingen en de voertaal aan boord is Duits. Het gezelschap aan boord is hierdoor ook minder internationaal.

De zusterschepen 5*Deluxe MS BREMEN en 5* MS HANSEATIC zijn echte expeditieschepen met respectievelijk maximaal 175 en 155 passagiers aan boord en beide van een zeer hoge standaard. Beide schepen hebben de zwaarste ijsclassificatie (E4) voor passagiersschepen. Vanwege de verzorgde lezingen aan boord, de uitzonderlijke vaarroutes en altijd attente dienstverlening zijn deze schepen bijzonder populair bij een groot publiek met een ruime interesse in cultuur en natuur. De voertaal aan boord van de expeditieschepen is Duits Engels als 2e taal aan boord van de HANSEATIC. Tevens is de bemanning Duitstalig en internationaler aan boord van de iets luxere HANSEATIC. De lezingen aan boord die worden verzorgd door universiteitsmedewerkers worden in het Duits gegeven en bij voldoende internationale gasten ook in het Engels. De verzorging aan boord is uitmuntend. Voor ontbijt en lunch zijn de restaurants open zonder reserveringen, terwijl alle gasten gelijktijdig dineren op vaste plaatsen in het restaurant.

Hapag-Lloyd Cruises biedt de perfecte combinatie van individuele service, exclusieve programma’s en een uitstekende keuken. Elk schip binnen de vloot geeft een unieke sfeer aan de reizen en dat maakt een cruise met Hapag-Lloyd Cruises tot een niet meer uit te wissen levenservaring.


Specificaties schepen:

  • 5*Deluxe Bremen – 164 gasten (94 crew), bouwjaar 1990, 6750 ton
  • 5* Hanseatic – 175 gasten (125 crew), bouwjaar 1993, 8380 ton
  • 5*Deluxe Europa – 400 gasten (285 crew), bouwjaar 1999, 29.000 ton
  • 5*Deluxe Europa 2 – 500 gasten (370 crew), bouwjaar 2013, 42.800 ton

Suites:

Suite met balkon, Europa 2 - 35m² Spa Suite - 27m² Owner Suite - 114m²

Impressie suites Hapag-Lloyd

Bekijk de selectie cruisevakanties van Hapag-Lloyd Cruises en Silverjet