Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Prijzen
 • City
 • Heritage

Siem Reap - Cambodja

Raffles Grand d'Angkor

Tegenover het Koninklijk Paleis ligt een van de bekendste historische hotels van Indochina: het legendarische Raffles Grand Hotel d’Angkor. Het hotel wordt in oktober 2019 wederom geopend na een zorgvuldige restauratie. Het hotel is rijk aan Cambodjaanse geschiedenis en boordevol oorspronkelijke elementen, zoals de originele lift in de lobby die nog steeds in gebruik is, zwart-witte marmeren vloeren en Khmer-meubels. Raffles is gebouwd in de Franse koloniale stijl en wordt omgeven door 15 hectare aan tuinen. Sinds de opening in 1932 heeft het alle grillen van de Cambodjaanse geschiedenis doorstaan en vele beroemdheden tot gast gehad. Het hotel ligt op ca. 8 km van Angkor Wat.

De 119 kamers zijn elegant ingericht met gepolijste houten vloeren en luxueus beddengoed, airconditioning, kluisje, minibar en thee-/koffiezetfaciliteiten. Marmeren badkamer. Dagelijks vers fruit. 24-uurs-butlerservice.

Kamertypen

State Kamer Tuinzicht

ca. 32 m², maximaal 2 personen 
Comfortabel ingerichte kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden en schrijftafel. Tuinzicht

State Kamer Zwembadzicht

ca. 32 m², maximaal 2 personen 
Comfortabel ingerichte kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden en schrijftafel. Zwembadzicht.

Landmark Kamer Tuinzicht

Comfortabel ingerichte kamer met kingsizebed en schrijftafel. Gelegen in het hoofdgebouw. Balkon met tuinzicht.

Landmark Kamer Zwembadzicht

ca. 36 m², maximaal 2 personen 
Comfortabel ingerichte kamer met kingsizebed en schrijftafel. Gelegen in het hoofdgebouw. Balkon met zwembadzicht.

Colonial Suite

ca. 48 m², maximaal 2 personen 
Aparte woonkamer en slaapkamer. Vanaf het balkon of terras uitzicht over de tuinen.

Cabana Suite

ca. 70 m², maximaal 3 personen 
Gelegen op de begane grond, open plan woon-/slaapkamer, 2 badkamers, ruim terras met ligbedden. Vanaf het terras uitzicht op de tropische tuinen.

Personality Suite

ca. 48 m², maximaal 2 personen 
Exclusieve suite met open plan woon-/slaapkamer. Gelegen in het hoofdgebouw. Balkon of terras met ligbed met uitzicht over het zwembad.

Driekamer Villa

ca. 318 m², maximaal 4 personen 
Villa met ruime woonkamer een eethoek. Twee slaapkamer met en suite badkamers. Aparte badkamer. Buttler service en dagelijks champagne ontbijt in Café d`Angkor.

Sfeervolle lounge met elke avond pianomuziek, souvenirwinkels en boetiek. Het royale zwembad ligt te midden van een weelderige tuin en wordt omgeven door geurige Frangipani-bomen. Het fruit, groenten en kruiden voor gebruik in de keuken en kooklessen komt uit de eigen tuin. Regelmatig wijnworkshop en wijnproeverijen.

Raffles Amrita Spa met sauna, jacuzzi en fitnessruimte.

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Le Grand: dit restaurant wordt beschouwd als een van de beste in Siem Reap. Tijdens het diner geniet men van klassieke voorstellingen van de Apsara-dans.
Elephant Bar: voor cocktails.

Cambodja

Cambodja is een bijzondere vakantiebestemming, met prachtige stranden en fascinerende bezienswaardigheden. Wie Cambodja zegt, zegt Angkor Wat; een enorm indrukwekkend en uitgestrekt tempelcomplex dat tussen de 9e en 13e eeuw is aangelegd. Eeuwenlang in vergetelheid geraakt en in de 19e eeuw, overwoekerd door de jungle, weer is herontdekt.

Landinformatie Cambodja

Tegenwoordig staat de Angkor Wat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het complex is zo uitgebreid en de prachtige tempels verschillen zoveel van elkaar, dat u een paar dagen nodig heeft om alleen maar de mooiste en bekendste te kunnen bewonderen. Het tempelcomplex Angkor Wat bevindt zich in de omgeving van het toeristische plaatsje Siem Reap, dat inmiddels over uitstekende hotels beschikt en frequente vliegverbindingen met Vietnam en Thailand onderhoudt.

Wij selecteerden in Siem Reap voor u twee tophotels; het klassieke Raffles Grand d'Angkor en het moderne Park Hyatt Siem Reap . Suggesties voor dagexcursies naar de omringende tempelcomplexen geven wij ook. Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Tips

Aqua Mekong Cruise
Een boeiende riviercruise over de Mekong Rivier van Vietnam naar Cambodja brengt u langs kleine vissersdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Privéreis Cambodja
Een fantastische kennismaking met een aantal hoogtepunten van Cambodja. Beroemd geworden door de legendarische tempel van Angkor Wat biedt Siem Reap een stap in de wereld van het verloren Khmer-rijk. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Praktische reisinformatie Cambodja

Taal Engels. Engels wordt veel gesproken.
Valuta US Dollars. US Dollars wordt veelal geaccepteerd.
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Bij aankomst op de luchthaven in Cambodia betaalt u 40 (contant in US$) en wordt het visum in uw paspoort geplaatst. U dient de bevestiging van de online bestelling van het visum uit te printen en mee te nemen. Het visum is ook ter plaatse op de luchthaven te verkrijgen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V

Klimaat

Cambodja

 • Maand
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  27 
 • Feb 
  29 
 • Mrt 
  31 
 • Apr 
  32 
 • Mei 
  31 
  10 
 • Jun 
  30 
 • Jul 
  29 
  12 
 • Aug 
  29 
  12 
 • Sep 
  29 
  12 
 • Okt 
  28 
  11 
 • Nov 
  27 
 • Dec 
  27 

Transferinformatie

Van de luchthaven van Naar Afstand Tijd
Uw transfer wordt uitgevoerd in een Ford Everest of gelijkwaardig, een Hyundai of gelijkwaardig, Inclusief Engels sprekende gids.

Actuele reissom

Een moment geduld alstublieft...

  nachten
  volwassenen
  kinderen 2 t/m jaar
  baby's 0 t/m 1 jaar
Klik op de datum om de actuele prijs te tonen.
Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Zoeken...

Klik op de button
'Nieuwe indicatieprijzen'
om de nieuwe indicatieprijzen
te berekenen.
De prijzen in het maandoverzicht zijn indicatieprijzen per persoon gebaseerd op:
 • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
 • De aangegeven maaltijden.
 • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
 • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven.
Indicatieprijs - Gebaseerd op de goedkoopste vliegklasse, welke mogelijk niet meer beschikbaar is. Klik op de gewenste datum voor de juiste prijs.
Kamer beschikbaar - De geselecteerde kamer is voor deze periode direct te boeken.
Kamer, onder voorbehoud, beschikbaar - Als u verder gaat met boeken betreft het een definitieve, niet te wijzigen, boekingsaanvraag. U ontvangt binnen 48 uur bericht van ons.
---
Niet beschikbaar - Op deze datum wordt er niet gevlogen door de geselecteerde airline of is de gekozen reisduur te kort volgens de regels van de airline.

International Air Transport Association

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de IATA, de International Air Transport Association. Alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zijn hiervan lid. Het doel is onder meer om te zorgen voor veilige, betrouwbare luchtvaartdiensten. Bovendien bepaalt de IATA in alle landen wie vliegtickets van de deelnemende maatschappijen mag uitgeven. Hiertoe worden door de IATA strenge kwaliteitseisen gesteld, vertaald in opleidingen en examens. Alleen organisaties met personeelsleden die dit examen hebben gehaald, zoals Silverjet Vakanties, krijgen dit recht op ticketuitgave.

Zeker op reis

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

ANVR

Silverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.


Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het ANVR Brochureboekingsformulier moet u aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Wij vragen uw aandacht voor enkele afwijkende bepalingen welke op het aanbod van Silverjet Vakanties van toepassing zijn, te weten aanbetalingen voor .com-maatschappijen en afwijkende annuleringskosten. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken.

Ook de ANVR Internetgedragscode is op onze onderneming van toepassing. Deze code zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van de ANVR ook voor boekingen via het internet worden gewaarborgd.

Aansprakelijkheid
Conform de ANVR-voorwaarden is Silverjet Vakanties aansprakelijk voor de diensten die zij via haar brochures en/of website aanbiedt en bij de boeking zijn vastgelegd. Silverjet Vakanties is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of vervolgschades welke ontstaan bij door u op vakantiebestemming en niet bij Silverjet geboekte diensten door derden als auto-, scooterhuur, excursies etc. Ook NIET indien onze lokale vertegenwoordiger uit serviceoogpunt hierbij bemiddelt. 


ANVR Brochure juli 2018 & overige informatie

ANVR-Reizigersvoorwaarden

Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Vakanties Zomer 2019

Algemene informatie en voorwaarden Silverjet Vakanties Winter 2018-2019

Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Luxe Cruise Vakanties 2018-2020

ANVR-Internetgedragscode

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

SGRSilverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

SGR Garantieregeling

Calamiteitenfonds

Silverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
Let op: boekt u een Silverjet reis via een reisbureau, controleer dan vooraf of het betreffende reisbureau deelnemer aan het Calamiteitenfonds Reizen is. Dit kunt u op zien www.calamiteitenfonds.nl. De bijdrage aan dit fonds betaalt u aan de organisatie waarvan u ook de factuur/bevestiging van uw vakantie krijgt.

De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
• (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
• de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Calamiteitenfonds Garantieregeling

 

Sessie verlopen

Uw sessie is verlopen omdat er minstens een uur geen activiteit is geweest.

Herlaad de pagina om verder te gaan.

Opnieuw laden