Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

INDIAN OCEAN CRUISE

Dubai - Mumbai

12-daagse cruisevakantie met de Silver Spirit
- Van Dubai naar Mumbai (India)
- Vertrekdatum 8 november 2019

Oneindige woestijnen, ongerepte stranden, adembenemende historische bezienswaardigheden en een overnachting in de spectaculaire stad Muscat maken deze reis een waargebeurd verhaal uit Duizend-en-een-nacht.Mumbai  Dubai  Fujairah - Al Bydia Moskee

Dag1-2: Vliegreis Amsterdam - Dubai
Privétransfer van de luchthaven naar uw hotel, waar u 2 nachten verblijft.

Dubai is een buitengewoon moderne en bruisende stad, op allerlei gebied een stad van superlatieven die zich in korte tijd ontwikkeld heeft tot een favoriete bestemming van westerlingen. Er zijn prachtige zandstranden, luxe winkelcentra, volop sportmogelijkheden, van ski- en schaats- tot golfbanen, maar ook een traditionele soek voor kruiden, specerijen en goud. Laat het complete tafereel vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa, ’s werelds hoogste wolkenkrabber, tot u doordringen.

Dag 3: Dubai - vertrek 23.00 uur
Privétransfer naar de haven waar u aan boord gaat van de Silver Spirit.

Dag 4: Abu Dhabi - Verenigde Arabische Emiraten; 08:00 - 23:59 uur
Abu Dhabi is de grootste staat van de zeven emiraten. De hoofdstad ligt op een vlak zandeiland en is door twee bruggen met het vasteland verbonden. Minaretten staan er tussen glanzend glazen hoogbouw. De moskee van Sheikh Zayed is de grootste van de VAE. Op het kunstmatige Yas Island is een racecircuit aangelegd voor Formule-I. Er zijn 20 bochten, waarvan er één onder het Yas Viceroy Hotel doorvoert.

Dag 5: Cruisedag op zee

Dag 6:  Fujairah - Verenigde Arabische Emiraten; 08:00 - 18:00 uur
Het emiraat Fujairah vormt een contrast met het hypermoderne beeld van bijvoorbeeld Dubai of Abu Dhabi. Fujairah-stad heeft nog veel opvallende getuigenissen van het culturele erfgoed in de vorm van moskeeën en forten. De oudste moskee is de Al Bidya (1446).

Dag 7-8: Muscat - Oman; aankomst 8:00 uur, vertrek 16:00 uur de volgende dag
Muscat, ook gespeld als Masqat, is de hoofdstad van Oman. Indrukwekkend zijn bezienswaardigheden als het fort Bait Al Falaj, het operahuis, de stadspoort en tal van moskeeën. In Muscat staat ook het koninklijk paleis. In het Hotel Al Bustan Palace drinkt u thee alsof u bij de sultan op bezoek bent. Vanuit Muscat gaan excursies naar de wadi’s: tropische oases in een kurkdroog landschap.

Dag 9-10: Cruisedagen op zee

Dag 11-12: Mumbai - India; aankomst 08:00 uur
Vaak wordt gezegd: bezoekers vinden Mumbai fantastisch of juist verschrikkelijk. Het is een hectische en chaotische stad met ruim 13 miljoen inwoners. U kunt uw ogen uitkijken op uiteenlopende straattaferelen, van bazaars tot exclusieve winkels, van exuberante rijkdom tot bittere armoede, mystieke heiligdommen en paatsen waar geen enkele moraal lijkt te heersen. Waar het alom hoog mee scoort is het culinaire aanbod dat tot in de kleine uurtjes wordt aangeboden, zowel in uiterst exclusieve restaurants als bij eetstalletjes op straat. Overnachting aan boord. Volgende dag ontscheping en terugvlucht naar Amsterdam


12-daagse cruisevakantie met de Silver Spirit

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 8 november 2019    
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 4.795,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar Dubai en terug vanaf Mumbai.
- Luchthavenbelasting, fooien aan boord en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 2 overnachtingen voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 9 overnachtingen aan boord van de Silver Spirits op basis van all-inclusive in een suite met venster.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.