Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Asian Capitals & Sacred Shrines

Athene - Rome

26-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Voyager
- Van Dubai naar Singapore
- Vertrekdatum 14 november 2019

 INCLUSIEF GRATIS LANDARRANGEMENT IN DUBAI EN SINGAPORE!

Deze cruise laat u het beste van het Midden-Oosten en Azië ervaren. Prachtige zandstranden, luxe en traditionele soeks voor kruiden en goud. Bekijk Dubai vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa, ’s werelds winkelcentra hoogste wolkenkrabber. U vervolgt uw cruise naar Myanmar dat u een verscheidenheid biedt aan bezienswaardigheden waaronder koloniale architectuur, musea, pagodas en tempels. Sluit uw cruise af in het kleinste land van Zuidoost-Azie: Singapore!Dubai  Myanmar    Phuket

Dag 1-2: Amsterdam - Dubai
Vliegreis met aansluitend privétransfer van de luchthaven naar uw hotel waar u 2 nachten verblijft.
Dubai is een buitengewoon moderne en bruisende stad, op allerlei terreinen een stad van superlatieven en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een favoriete bestemming van westerlingen.

Dag 3: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de Seven Seas Voyager. Vertrek om 18.00 UUR

Dag 4: Fujairah, Verenigde Arabische Emiraten; 08.00-18.00 uur
Het emiraat Fujairah vormt een contrast met het hypermoderne beeld van bijvoorbeeld Dubai of Abu Dhabi. Fujairah-stad heeft nog veel opvallende getuigenissen van het culturele erfgoed in de vorm van moskeeën en forten. De oudste moskee is de Al Bidya (1446).

Dag 5-6: Cruisedagen op de Arabische Zee

Dag 7-8: Mumbai (Bombay), India; aankomst 08.00 uur
Delhi is misschien de hoofdstad, maar het is Mumbai dat alle dynamische, chaotische delen inkapselt die deel uitmaken van het moderne India. Mumbai is een stad van uitersten. U kunt uw ogen uitkijken op uiteenlopende straattaferelen, van bazaars tot exclusieve winkels, exuberante rijkdom tot bittere armoede, mystieke heiligdommen en plekken waar geen enkele moraal lijkt te heersen. Vertrek op dag 7 om 17.00 uur.

Dag 9: Goa (Mormugao), India; 09.00-19.00 uur
Als de toegangspoort tot Goa, is Mormugao een legendarische stad, omringd door stranden, fascinerende erfgoedlocaties en woekerende vestingwerken.

Dag 10: Mangalore, India; 08.00-18.00 uur
Deze belangrijke haven aan de Arabische Zee in Zuid-India, ontleent zijn naam aan een godin. De stad heeft een rijk historisch verleden; 11e-eeuwse tempels, fantastische stranden met kokospalmen, musea en vuurtorens.

Dag 11: Cochin (Kochi), India; 08.00-22.00 uur
Cochin is een van de grootste en oudste havens van de westkust. Gedurende het tweede millennium exporteerde deze oude stad specerijen, koffie en kokos (de vezel gemaakt van kokosnootschillen).

Dag 12: Cruisedag op de Indische Oceaan

Dag 13: Colombo, Sri Lanka; 07.00-19.00 uur
De hoofdstad van Sri Lanka biedt goede musea, parken en prachtige boeddhistische tempels die alle een bezoek waard zijn. Het is een boeiende samensmelting van kleuren en culturen.

Dag 14-16: Cruisedagen op zee

Dag 17-19: Yangon (Rangoon), Myanmar; aankomst 08.00 uur
Yangon is de meest heilige plaats in het land, de prachtige Scwedagon Pagoda met zijn verbazingwekkende complex van heiligdommen. Vlakbij is de kolossale liggende Boeddha, bijna net zo groot als het beroemde standbeeld in de stad Bago. Ook een bezoek aan de Bogyoke Aung San Market is de moeite waard. Vertrek op dag 19 om 17.00.

Dag 20: Cruisedag op de Andaman Zee

Dag 21: Phuket, Thailand; 08.00-18.00 uur
Dit prachtige eiland staat bekend als de ‘Parel van Thailand’ en biedt ongerepte stranden, weelderige vegetatie, traditionele dorpjes en zeegezichten van enorme kalkstenen pilaren die uitkijken over de turkooizen wateren van de Phang-Nga-baai.

Dag 22: Cruisedag in de Malacca Strait

Dag 23-26: Singapore; aankomst 08.00 uur
Inclusief 4-daags landarrangement in Singapore:
Geniet na uw cruise nog van een 4 daags landarrangement in Singapore. 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, verschillende excursies en een diner in de beroemde China Club zijn inbegrepen.
Singapore staat bekend om zijn skyline met vele wolkenkrabbers. Aan de kustlijn vindt u een enkele brede zandstranden en in het binnenland een aantal natuurreservaten en botanische tuinen.
Op dag 26 terugvlucht naar Amsterdam.
    

26-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Voyager


Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 14 november 2019    

Suite met balkon (indicatieprijs p.p.)
(incl. gratis landarrangement in Dubai en Singapore en $ 250 p.p. onboard credit)

€ 10.750,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Dubai en van Singapore naar Amsterdam.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers vóór en na de cruise.
- 2 overnachtingen voor de cruise en 3 overnachtingen na de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 20 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Voyager op basis van all-inclusive in een suite met balkon.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven.
- Onbeperkt gratis WIFI aan boord.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor en/of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.