Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

A World of Luxury

135-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner
- Van Miami westwaarts naar Miami
- Vertrekdatum 5 januari 2020

Stap aan boord van Seven Seas Mariner om de parels te ontdekken in Frans-Polynesië, de schoonheid van Indonesië, de kusten van Australië, de sprookjes van 1001 nachten in de Verenigde Arabische Emiraten, de rijke cultuur in de Middellandse Zee en een unieke ervaring met een doorvaart door het Panamakanaal.

Worldcruise

Bij de langere cruises zijn niet altijd alle suites volgeboekt en kan de reis ook in segmenten worden geboekt.

Het kan namelijk zijn dat u tijdens zo’n lange reis uw familie en vrienden gaat missen. Gelukkig zijn er vele manieren om contact te houden. Via social media en wifi aan boord kunt u het thuisfront op de hoogte houden van uw belevenissen. Mocht u toch uw familie of vrienden 'live' willen zien, dan kan dat: zij kunnen namelijk een stukje meevaren tijdens uw wereldreis. Zo kunt u uw kinderen en kleinkinderen aan boord laten komen om een week of langer met u mee te varen en mee te laten genieten van uw wereldreis.

Colombia - Cartagena  Mexico- Cabo San Lucas  Hawaii

Dag 1-3: Vliegreis van Amsterdam naar Miami
Bij aankomst privétransfer naar uw hotel voor 1 overnachting op basis van logies/ontbijt. Inscheping op dag 2. U begint uw reis met een cruisedag op zee.
    
Dag 4-6: George Town (Kaaimaneilanden) en Cartagena (Colombia) en 1 zeedag
In 1503 heeft Columbus George Town ontdekt en omdat de enige bewoners schildpadden waren, werden de eilanden Las Tortugas genoemd. Cartagena laat een mooi samengaan zien van de Oude en de Nieuwe Wereld.

Dag 7-8: Panama Kanaal (Doorvaart) en zeedag
Doorvaart door het 81 kilometer lange Panamakanaal.
    
Dag 9-11: Puntarenas (Costa Rica), San Juan del Sur (Nicaragua) en Puerto Quetzal (Guatemala)
Costa Rica is een bergachtig land met pieken van wel 4.000m en een opeenvolging van prachtige witte zandstranden.
Van een dromerig vissersdorp werd San Juan de Sur een kleurrijke en geliefde vakantiebestemming met een ontspannen sfeer.
Puerto Quetzal dankt haar naam aan een vogel uit de tijd van de oude Maya’s, de quetzal, het nationale symbool van Guatemala.

Dag 12-16: Zihuatanejo, Cabo San Lucas (Mexico) en 3 zeedagen
Ontdek het oude Mexicaans vissersdorpje aan een kleine baai met prachtige beschermde stranden, Zihuatanejo.
Uit zee oprijzende rotsformaties en baaien met verlaten strandjes sieren de kust van Cabo San Lucas.
    
Dag 17-25: San Diego, San Francisco (Californië) en 6 zeedagen
Ontdek de hoogtepunten van het levendige centrum van San Diego tijdens een wandeling door de stad en geniet van prachtige uitzichten op de haven met de vele marineschepen. Met zijn ontelbare heuvels betovert San Francisco u met een natuurlijke schoonheid en levendige wijken.

Dag 26-33: Hawaiiaanse Eilanden en 4 zeedagen
Hoge golven, surfen, prachtige stranden, vulkanen en een indrukwekkende natuur. Oahu met het beroemde Waikiki Beach en Pearl Harbor; Maui met natuurlijke schatten, vulkanen en spectaculaire stranden en op het grootste eiland de Pana'ewa Zoo in het regenwoud.

Bora Bora  Moorea  Sydney

Dag 34-41: Frans Polynesië en 2 zeedagen
Een paradijs in de Stille Zuidzee. Het prachtige vulkanische eiland Nuku Hiva met watervallen en rivieren.
De Fakarava-atol en Moorea met spectaculaire baaien. Tahiti, met Papeete als hoofdstad, waar eilanden omzoomd met prachtige stranden en een turkooizen oceaan wachten om uw geest tot rust te brengen.
Tot slot Bora Bora waar rieten houten hutten boven het ondiepe, heldere zeewater uitsteken.

Dag 42-48: Pago Pago (Samoa), Lautoka (Fiji) en 3 zeedagen
Ontdek verleidelijke turkooizen lagunes, serene tropische stranden, watervallen en weelderige regenwouden.
Ook wordt tijdens deze dagen de datumgrens gepasseerd. De Fiji-archipel bestaat uit kleine atollen en met bossen bedekte eilanden van vulkanische oorsprong.
    
Dag 49-55: Auckland, Rotorua, Napier en Wellington (Nieuw Zeeland) en 3 zeedagen
Auckland; De 'City of Sails' , een fijne stad met alles binnen handbereik: stranden en bossen. Tauranga heeft verschillende historisch belangrijke wijken om tijdens een wandeling te bekijken.
Wandel langs Victoriaanse gotische gebouwen in Wellington, bezoek de prachtige botanische tuinen, neem de kabelbaan naar de berg voor een fantastisch uitzicht, of ga naar het strand van de stad. Bekijk hier enkele locaties waar de trilogie Lord of the Rings werd opgenomen.
  
Dag 56-58: Sydney, Brisbane, Airlie Beach, Cairns, Cooktown en Darwin (Australië) en 6 zeedagen
Gezegend met verblindende stranden en een zonnig klimaat, is Sydney een van de mooiste steden op aarde. De twee symbolen van Sydney zijn Harbour Bridge en het Opera House.
Cairns is een kosmopolitische stad geflankeerd door ongerepte regenwouden en gouden stranden. Het is de toegangspoort tot het Great Barrier Reef.
Darwin, vernoemd naar de beroemde wetenschapper Charles Darwin, heeft een prachtige kustlijn en is aan drie kanten omringd door de turkooizen wateren van de Timorzee.

Bali  Sri lanka - Colombo  Dubai
Dag 70-75: Benoa en Surabaya (Indonesië), Singapore en 1 zeedag
Bali heeft het allemaal: stranden, vulkanen, terrasvormige rijstvelden, bossen, surfen, golfen en duikplekken van wereldklasse. De honderden tempels, dansen, rituelen en ambachten zijn verbonden aan het hindoeïsme.
In de miljoenenstad Surabaya is een groot hoofdstuk van de Nederlandse koloniale geschiedenis geschreven, op de omringende suikerriet-, koffie- en tabaksplantages en tijdens de onafhankelijkheidsstrijd.
Singapore, een vroegere Britse handelskolonie, nu een onafhankelijke eilandstaat, die zich heeft ontwikkeld tot een van 's werelds meest welvarende landen en architectuur tentoonspreidt.

Dag 76-81: Kuala Lumpur, Penang, Langkawi (Maleisië), Phuket en 2 zeedagen
Kuala Lumpur, een stad met cultureel kleurrijke wijken gewijd aan Chinese, Maleis en Indiase gemeenschappen.
Penang is de toegangspoort tot Maleisië en de oudste Britse nederzetting van het land. Verken de ontspannen charme van Langkawi met zijn vissersdorpjes en vredige rijstvelden.
Langkawi heeft kleurrijke mythen en legendes, dramatische bergen en uitgestrekte, ongerepte stranden.

Dag 82-91: Colombo (Sri Lanka), Cochin, Mangalore, Goa, Mumbai (India) en 3 zeedagen
De musea, parken en prachtige boeddhistische tempels in Colombo; een boeiende samensmelting van kleuren en culturen. Cochin is een van de grootste en oudste havens aan de westkust. De straten achter de dokken van de historische districten zijn bezaaid met oude koopmanshuizen, godowns (pakhuizen) en open binnenplaatsen vol betelnoten, gember, peperkorrels en thee. De stad Mangalore heeft een rijk historisch verleden; 11e-eeuwse tempels, fantastische stranden met kokospalmen, musea en vuurtorens. Geniet van de prachtige oude Portugese en hindoeïstische stad Goa bezaaid met levendige tempels en majestueuze kerken. Mumbai, een stad van uitersten. Hier vindt u alles, van sappig straatvoedsel tot haute cuisine, goedkope bazaars tot de beste haute couture en vernederende armoede tot onthutsend vermogen.

Dag 92-102: Muscat, Salalah, Khasab (Oman), Fujairah, Dubai, Abu Dhabi (V.A.E.) en 4 zeedagen
De hoofdstad van Oman, Muscat, met indrukwekkende bezienswaardigheden als het fort Bait Al Falaj, het operahuis, de stadspoort en tal van moskeeën. Fujairah-stad heeft nog veel opvallende getuigenissen van het culturele erfgoed in de vorm van moskeeën en forten. Dubai is een buitengewoon moderne en bruisende stad, op allerlei terreinen een stad van superlatieven en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een favoriete bestemming. Abu Dhabi is de grootste staat van de zeven emiraten. Het schiereiland Musandam heeft een fjordenkust, met ruige, kale bergen. In Khasab zelf zijn het kasteel en het fort een bezoek waard.

Jordanie - Petra  Israel Jeruzalem  Turkijke Ephese

Dag 103-106: Aqaba (Jordanië), Safaga (Egypte) en 1 zeedag
Aqaba is een slaperig vissersdorp met een lang en historisch verleden. Tegenwoordig startpunt voor een bezoek aan Petra, de belangrijkste historische attractie. In Luxor (Safaga), aan de overkant van de Nijl bevindt zich de beroemde Vallei der Koningen met het prachtige graf van Toetanchamon en de enorme mortuariumtempel van koningin Hatshepsut. Maak een jeepsafari door de woestijn naar een bedoeïenen nederzetting en geniet van de dramatische schoonheid van een zonsondergang in de woestijn.

Dag 107-110: Passage Suez Kanaal, Jeruzalem en 1 zeedag
Het Suezkanaal verbindt de Middellandse Zee verbindt met de Rode Zee en is de grenslijn tussen Afrika en Azië. Gelegen op de hellingen van de berg Carmel, dient Haifa als belangrijke toegangspoort tot de Bijbelse en historische bezienswaardigheden van het heilige land, Jeruzalem.
 
Dag 111-113: Kusadasi (Turkije), Athene en 1 zeedag
Kusadasi was oorspronkelijk een kleine haven en is nu de toegangspoort naar Efeze, een van de grootste en belangrijkste archeologische en religieuze vindplaatsen van de oudheid. De marmeren monumenten van de Akropolis, die majestueus boven de stad uitrijzen, vormen het symbool van het verleden van de stad Athene.

Rome  Barcelona  Malaga - Granada

Dag 114-117: Taormina, Sorrento, Rome, Florence (Italië)
Gelegen boven de zee met uitzicht op de imposante vulkaan de Etna werd Taormina een toevluchtsoord voor buitenlandse kunstenaars en schrijvers. Angstaanjagende ruïnes in Pompeii behoren tot de hoogtepunten van een bezoek aan Sorrento. Het Colosseum, Forum, Pantheon, Vaticaan, de Sixtijnse Kapel en Spaanse Trappen herinneren aan de erfenis van het rijke verleden van Rome. Florence is de meest uitgesproken renaissancestad van Italië. Nergens anders in Italië bevinden zich zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode.

Dag 118: Monte Carlo, Monaco; 08:00 - 17:00 uur
De Grand Prix, de Rally, het casino, grote festivals en het mondaine publiek: zeker, het is er allemaal. Gezien worden is soms belangrijker dan zien; in elk geval kijkt u uw ogen uit.

Dag 119-124: Barcelona, Alicante, Malaga (Spanje) en 2 zeedagen
Barcelona was en is de stad van kunstenaars, voetballers, straatartiesten en levensgenieters. Tientallen musea, architectonische hoogstandjes zijn de moeite van een bezoek waard. Indrukwekkende kerken en verschillende musea maken Alicante een interessante bestemming om te bezoeken. De Arabische invloeden uit de tijd van Moorse overheersing in Andalusië ziet u duidelijk terug in Malaga.

Dag 125: Ponta Delgada (Azores), Portugal; 08:00 - 18:00 uur en 4 zeedagen
Een prachtig vulkanisch eiland met ongeëvenaarde natuurlijke wonderen. Geniet van het indrukwekkende landschap, thermale baden, natuurlijke stoombaden, vulkanische meren, subtropische flora, plantages en pittoreske stadjes.

Dag 130-133: Hamilton, Bermuda en 2 zeedagen
Hamilton is de hoofdstad en het hart van het eiland. Bezoek het Bermuda Aquarium, de St. Peter's Church en het St. Catherine Fort.
    
Dag 134-135: Miami, Florida; aankomst 08:00 uur
Ontscheping, einde van uw cruise en terugvlucht naar Amsterdam waar u de volgende dag aankomt.
    

135-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Mariner

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 5 januari 2020    
Suite met balkon (indicatieprijs p.p.) € 57.945,-    

Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis van Amsterdam naar Miami en terug.
- Luchthavenbelasting, havengelden en fooien aan boord.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers van luchthaven naar het hotel en van het hotel naar de haven.
- 1 luxe hotelovernachting in Miami voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 133 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Mariner op basis van all-inclusive in een suite met balkon.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven
- Ongelimiteerde WIFI aan boord.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.