Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Magical Madagascar & Seychelles

Mauritius - Nosy Be - Mauritius

19-daagse cruisevakantie met de MS BREMEN (Duitstalig)
- Van Port Louis via Madagaskar en Seychellen weer terug naar Port Louis (Mauritius)
- Vertrekdatum 16 november 2019

Een bijzondere route die u meeneemt naar ongerepte juwelen in de Indische Oceaan: duik met de MS BREMEN en zijn zodiacs in de unieke en magische wereld van Madagaskar en de Seychellen.Taomasina  Nosy Boraha  Antsiranana

Dag 1-2: Vliegreis van Amsterdam naar Mauritius

Bij aankomst privétransfer naar uw hotel waar u 2 nachten zult verblijven zodat u uitgerust aan uw cruise kunt beginnen.
Het overdag zeer levendige Port Louis laat een mengeling van diverse culturen zien. De Franse koloniale periode is er in namen en monumenten terug vinden. Uit de Britse tijd stammen een replica van een 19e-eeuws schip, het natuurhistorisch museum en een eeuwenoude paardenrenbaan.

Dag 3: Port Louis, Mauritius; vertrek 18.00 uur
Privétransfer naar de haven en inscheping.

Dag 4: Cruisedag op zee

Dag 5-7: Oostkust van Madagaskar (Toamasina, Nosy Boraha , Nosy Nato , Nosy Mangabe)
Wanneer de BREMEN de kust van Madagaskar bereikt, voelt u zich als de eerste kolonisten, die hier ongeveer 2.300 jaar geleden aan land kwamen. Uitgestrekte prairies, weelderige groene tropische bossen, een ruige rotsachtige kustlijn en weidse rijstvelden: ‘s werelds op drie na grootste eiland is een fascinerend expeditiegebied. De diversiteit van het eiland komt ook tot uitdrukking in de fauna: bijna alle diersoorten die hier leven zijn endemisch.
Toamasina in het iisten van madagaskar wordt gekenmerkt door met palmen omzoomde lanen, een levendige boulevard en talloze riksja’s - het ideale startpunt voor excursies in de omgeving. In het natuurgebied leven verschillende soorten lemuren en een van de kleinste primaten ter wereld.
De piratenbegraafplaats op het voormalige ‘plunderaarseiland’ van Nosy Boraha vertelt over avonturen op zee en op het land. Tijdens een landing aan de kust kunt u de ongerepte natuur van dit eiland met zijn tropische mangrovebossen en kleine watervallen ontdekken.
Ontdek fijne zandstranden op Nosy Nato, waar het kristalheldere water uitnodigt om te zwemmen en snorkelen.
Een wandeling met lokale rangers door het diepgroene regenwoud van Nosy Mangabe voert u langs onontdekte paden. Met een beetje geluk ontdekt u in de gigantiche bomen zeldzame vingerdieren, tweekoppige ara's of de kameleon met stomp staart tussen de gigantische reusachtige bomen - het kleinste reptiel ter wereld.

Antsiranana 
Aldabra - Giant Turtle  Nosy Mangabe

Dag 8: Cruisedag op zee.

Dag 9-10: Noord- en Westkust van Madagaskar (Antsiranana, Nosy Be).
Vervolgens gaat u naar Antsiranana, gelegen in een kleine baai aan de noordkant van Madagaskar. Hiervandaan vertrekt u naar het natuurpark Le Domaine de Fontenay en houdt u lemuren en kameleons in de gaten tussen de palmbomen, orchideeën en reuzevarens. Nog meer diepgaande indrukken wachten op u in Nosy Be. De prachtige koloniale villa’s aan de haven getuigen van het luxueuze leven van de Franse suikerbaronnen die hier ooit hebben gewoond.

Dag 11: Mamoudzou - Mayotte
De Comores-archipel ligt aan de ingang van het kanaal van Mozambique. Geografisch gezien bestaan de Comoren uit vier eilanden: Grande Comore, Anjouan, Moheli en Mayotte. De eerste drie maken deel uit van de Federale en Islamitische Republiek der Comoren, die zich onafhankelijk hebben verklaard van Frankrijk in 1975, terwijl Mayotte ervoor koos om Frans te blijven.

Dag 12-15: Seychelles (Assomption, Cosmoledo Atoll, Aldabra eilanden)
Turkoois water, fijne zandstranden en een fascinerende onderwaterwereld: de Seychellen zijn een ongerept tropisch paradijs. Hier zult u Assomption bezoeken. Dit idyllische eiland is een van de plaatsen waar de beroemde documentaire Silent World van Jacques Cousteau werd gefilmd. Cosmoledo Atol in een ronde vorm geplaatst en huisvest honderdduizenden zeevogels. Het grootste atol in de Indische Oceaan, de Aldabra-eilanden, is een dierenparadijs, gevormd door de kraterrand van een verzonken vulkaan. Hier komt 's werelds grootste populatie reuzenschildpadden voor.

Dag 16-17: Cruisedagen op zee

Dag 18: Port Louis, Mauritius
Einde van uw expeditiecruise. U ontscheept vandaag en vliegt terug naar Nederland waar u de volgende dag weer aankomt.


19-daagse cruisevakantie met de MS BREMEN

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 16 november 2019    
Buitenhut met venster (indicatieprijs p.p.) € 9.995,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar en van Mauritius.
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 2 overnachtingen op Mauritius voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 14 overnachtingen aan boord van de MS BREMEN op basis van volpension, een gevulde minibar, in een buitenhut met venster.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze luxury travel consultants helpt u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.