Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Cruise into the Arabian Past & Future

Dubai - Dubai

12-daagse cruisevakantie met de MS EUROPA
- Van Dubai via Qatar en Muscat terug naar Dubai
- Vertrekdatum 26 november 2019 (Duitstalige cruise - Thema: Golf)

Welkom in het Midden-Oosten!
Op het Arabische schiereiland ervaart u het spannende contrast tussen traditionele gebruiken en de glamour van moderne mega-steden.
Abu Dhabi  Qatar  Dubai

Dag 1-2: Vliegreis van Amsterdam naar Dubai

Na aankomst privétransfer naar uw hotel, waar u 2 nachten verblijft.
Dubai is een buitengewoon moderne en bruisende stad, op allerlei terreinen een stad van superlatieven en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een favoriete bestemming van westerlingen. Er zijn prachtige zandstranden, luxe winkelcentra, volop sportmogelijkheden, van ski- en schaats- tot golfbanen, maar toch ook een traditionele soek voor kruiden en goud. Laat het complete tafereel vanaf de 830 meter hoge Burj Khalifa, ’s werelds hoogste wolkenkrabber, tot u doordringen. In de ochtend op dag 3 wordt u opgehaald en naar de haven van Dubai gebracht.

Dag 3: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten; vertrek 22.00 uur
Privétransfer naar de haven en inscheping aan boord van de MS EUROPA;

Dag 4: Khasab, Oman; 07.00-14.00 uur
Het schiereiland Musandam heeft een fjordenkust, met ruige, kale bergen. In Khasab zelf zijn het kasteel en het fort een bezoek waard, op loopafstand van de haven.

Dag 5: Muscat, Oman; 07.00-18.00 uur
Muscat, is de hoofdstad van Oman. Indrukwekkend zijn bezienswaardigheden als het fort Bait Al Falaj, het operahuis, de stadspoort en tal van moskeeën. In Muscat staat ook het koninklijk paleis. In het Hotel Al Bustan Palace drinkt u thee alsof u bij de sultan op bezoek bent. Vanuit Muscat gaan excursies naar de wadi’s: tropische oases in een kurkdroog landschap.

Dag 6: Cruisedag op zee

Dag 7: Mina Khalifa, Bahrein; 07.00-18.00 uur
Bahrein betekent letterlijk: Twee Zeeën. Vroeger lag er zoet water onder het zoute zeewater. Het omvat 33 eilanden, waarvan er twaalf bewoond zijn. Ze worden door middel van een netwerk van bruggen met elkaar verbonden, ook is er een brug naar Saoedi-Arabië. Manama is de hoofdstad en laat zowel traditie als hedendaags ontwerp zien.

Dag 8: Doha, Qatar; 07.00-18.00 uur
Door de aardolie en aardgas van Qatar steeg het inkomen per hoofd van de bevolking tot het hoogste ter wereld en in enkele decennia verrees de glanzende metropool. Overigens zijn Qatarezen hier in de minderheid, Doha is een stad van expats. Het landwinningproject The Pearl bestaat uit een groot en twaalf kleinere eilanden. De Rialtobrug, pleinen en kanalen zijn naar voorbeelden in Venetië uitgevoerd.

Dag 9: Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten; 08.00-00.00 uur
Abu Dhabi is de grootste staat van de zeven emiraten. De hoofdstad ligt op een vlak zandeiland en is door twee bruggen met het vasteland verbonden. Minaretten staan er tussen glanzend glazen hoogbouw. De moskee van Sheikh Zayed is de grootste van de VAE. Op het kunstmatige Yas Island is een racecircuit aangelegd voor Formule-I. Er zijn 20 bochten, waarvan er één onder het Yas Viceroy Hotel doorvoert.

Dag 10: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten; aankomst 07.00 uur
Sultanaten en emiraten kenmerken zich door een hoge levensstandaard. Hypermoderne gebouwen en winkels vol weelde sieren deze stad. U heeft nog de gehele dag ter vrije besteding en verblijft vannacht voor de laatste keer aan boord van de MS EUROPA.

Dag 11: Ontscheping en terugvlucht vanaf Dubai naar Nederland.

Dag 12: Aankomst in Nederland.


12-daagse cruisevakantie met de MS EUROPA (Duitstalige cruise - (Thema: Golf)

Indicatieprijs op basis van 2 personen

Vertrekdatum 26 november 2019    
Suite met venster (indicatieprijs p.p.) € 5.495,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar en van Dubai.
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 2 overnachtingen in Dubai voor de cruise in een 5* hotel op basis van logies/ontbijt.
- 7 overnachtingen aan boord van de MS EUROPA 2 op basis van volpension, een gevulde minibar, een uur wifi per dag in een suite met venster.

Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.