Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

South Pacific Sunsets

Tahiti

19-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Navigator
-
Van Papeete naar papeete
- Vertrekdatum 18 december 2019

Onvergetelijke magie van de Stille Zuidzee: Tahiti, Bora Bora, Moorea - de namen alleen al van deze kleine juwelen in de Stille Oceaan zetten aan tot een bepaald verlangen. Ontspannen in de schaduw van kokospalmen, genieten van het uitzicht op de kleurrijke spel van licht op de oceaan of snorkelen in ondiepe baaien. Laat uw dromen uitkomen aan de witte stranden van de Stille Zuidzee. Moorea  Polynesie  Bora Bora  

Dag 1-5: Vliegreis van Amsterdam naar Papeete, Tahiti

Privétransfer naar uw hotel. 3 overnachtingen.
De eilanden van Polynesië zijn een prachtige verzameling van vulkanische eilanden en atollen die idyllisch over de grote Stille Oceaan zijn uitgestrooid. Tahiti is het grootste van de 118 eilanden en atollen die Frans-Polynesië omvatten.

Dag 6-7: Papeete, Tahiti; vertrek de volgende ochtend
Privétransfer naar de haven, inscheping en overnachting aan boord.

Dag 8: Moorea, Frans-Polynesië, 08:00-16:00 uur
Moorea ligt op slechts 11 mijl van Tahiti met de spectaculaire baaien. De vulkanische toppen, weerspiegeld in de wateren van Cook’s Bay en Opunohu Bay stijgt op van het eiland als een haaienbek. Het zien van haaien tijdens bijna elke duik maakt dit eiland tot een populaire duikbestemming. Soms komt er een tonijn voorbij of worden dolfijnen gehoord die net buiten het zicht klappen.

Dag 9: Fakarava, Frans-Polynesië, 08:00-18:00 uur
De op een na grootste atol van de Tuamotu-atollen. Het belangrijkste dorp is Rotoava. De eerste Europeaan die aankwam bij het Fakarava-atol was de Russische ontdekkingsreiziger Fabian Gottlieb von Bellingshausen in 1820. Hij noemde dit atol oorspronkelijk ‘Wittgenstein’.

Dag 10: Cruisedag op zee

Dag 11: Nuku Hiva, Frans-Polynesië, 08:00-18:00 uur
Nuku Hiva, het grootste van de Marquesaseilanden, is een prachtig vulkanisch eiland met bergen van bijna 1.000 meter hoog, met grillige wanden die in de immense oceaan uitkomen. Melville noemde het ‘een land van onbeschrijflijke schoonheid. Ontdek watervallen en rivieren en stenen ‘tiki’ standbeelden verborgen in het bos.

Dag 12: Cruisedag op zee

Dag 13: Rangiroa, Frans-Polynesië, 08:00-17:00 uur
In de kleine dorpjes kunt u de werkelijke sfeer van de Tuamotu ontdekken, vaak deelnemend aan de dagelijkse activiteiten van de Paumotu-bevolking. De inlandse lagunes zijn een paradijs voor het kweken van zwarte parels, viskwekerijen, snorkelen en duiken.

Dag 14-15: Bora Bora, Frans-Polynesië; 13:00-19:00 uur de volgende dag
Bora Bora ligt 240 km ten noordwesten van Tahiti op de Society Eilanden. Het hoofdeiland ligt te midden van een veelkleurige lagune, omringd door ‘motu’ eilandjes binnen een beschermende koraalketen. De lagune is wereldberoemd om zijn schoonheid. Een gedeeltelijk geplaveide weg rond het eiland, loopt langs kleurrijke dorpjes en archeologische vindplaatsen.

Dag 16: Raiatea, Frans-Polynesië, 08:00-23:00 uur
Raiatea en Taha’a zijn twee afzonderlijke eilanden aan dezelfde lagune, gelegen tussen Huahine en Bora Bora. Raiatea is het op een na grootste eiland van Frans-Polynesië na Tahiti. Het eiland onthult groene valleien, talrijke watervallen en ananassen vanilleplantages. Ontdek het fascinerende onderwaterlandschap in de diepe lagune van Raiatea, rijk aan vissen en omringd door bergen.

Dag 17: Huahine, Frans-Polynesië, 08:00-18:00 uur
Een van de meest pittoreske en geografisch zeer verschillende eilanden, ingesloten in een afzonderlijke lagune, is ca. 75 km² groot. Het hoogste punt van het eiland, Mt. Turi is ca. 700 m en bevindt zich op Huahine Nui.

Dag 18: Papeete, Tahiti, Frans-Polynesië; aankomst 08:00 uur
Ontscheping en terugvlucht naar Nederland.

Dag 19: Aankomst Amsterdam


19-daagse cruisevakantie met de Seven Seas Navigator

Indicatieprijs per persoon op basis van 2 personen

Vertrekdatum 18 december 2019    
Suite met venster € 6.895,-    


Bij de prijs is inbegrepen:
- Vliegreis naar en van Papeete.
- Luchthavenbelasting, fooien en havengelden.
- Executive Lounge op Schiphol.
- Luxe privétransfers voor de cruise.
- 3 overnachtingen in Papeete voor de cruise in een luxe hotel op basis van logies/ontbijt.
- 11 overnachtingen aan boord van de Seven Seas Navigator op basis van all-inclusive in een suite met venster.
- Keuze uit diverse excursies in elke haven.
- Ongelimiteerde WIFI aan boord.


Neem voor de actuele prijzen, andere suite-categoriën of vertrekdata, prijzen voor 1, 3 en meer personen of verlenging voor- en/ of na de cruise contact op met onze luxury travel consultants.

De juiste prijzen zijn bekend bij boeking. Zowel de prijzen voor vliegreizen als voor cruises kunnen wijzigen in de periode tussen publicatie en het moment van boeking. De indicatieprijs geeft u een goed beeld van wat u verwachten mag.

Wij maken voor u graag een offerte op maat en daarbij vermelden wij de prijs op basis van de geldende tarieven. In combinatie met een vrijblijvende optie ontvangt u de definitieve prijs.

Onze cruise consultants helpen u graag verder om uw droomcruise met u samen te stellen.

U kunt contact opnemen via tel. 055 357 55 97 of per e-mail via verkoop@silverjet.nl.