Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe vakanties La Gomera

La Gomera is een van de kleinere eilanden van de archipel en bestaat vooral uit een afwisselend berglandschap met fraaie natuur.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie La Gomera

Hier komt men vooral om van de rust te genieten.Geniet zoals u wilt, ver weg van de dagelijkse sleur.

Een bezoek aan Mirador de Abrante is zeker de moeite waard; een fraai uitzichtpunt op een klif in het noorden van La Gomera met een gedeeltelijke glazen vloer, waar u het gevoel krijgt boven de rotsen te zweven terwijl u van het uitzicht op het landschap en de zee geniet.

Playa de Santiago is een bekende badplaats waar zich het Jardin Tecina bevindt met zijn in lokale bouwstijl gebouwde bungalows.

De overtocht vanuit Los Cristianos op Tenerife naar de haven van San Sebastian op La Gomera bedraagt
per ferry ca. 50 minuten.


Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts op de Canarische Eilanden kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

Taal Spaans
Valuta

Euro

Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V