Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.
 
 

Luxe Combinatiereizen

Het kan zijn dat u het moeilijk vindt een keuze te maken uit ons veelzijdige Silverjet-aanbod. Eigenlijk wilt u het één en ander met elkaar combineren tot de perfecte reis. Graag helpen we u daarbij met onze verrassende combireizen. De door ons samengestelde reizen kunt u ook als inspiratiebron gebruiken voor een door u zelf samengestelde combinatie; de mogelijkheden zijn welhaast oneindig.

>

Mykonos & Santorini

 

In deze reis combineert u de twee beroemdste van de ruim 50 eilanden: Het mondaine Mykonos met bruisend uitgaansleven en Santorini met haar spectaculaire landschap.

 
>

Patmos & Kos

 

Ervaar het Griekse eilandgevoel op het kleinschalige en trendy Patmos in combinatie met het fietseiland Kos.

 
>

Bodrum & Kos

 

Ontdek Bodrum en Kos die beide veel historie delen, doch ook heel verschillend zijn. Maar beide hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

 
>

Sevilla & Costa de la Luz

 

Bezoek de enerverende stad Sevilla in het hart van Andalusië en combineer dit met een verblijf aan de Costa de la Luz met zijn mooie lange witte zandstranden.

 
>

Valencia & Costa Blanca

 

Enkele dagen cultuur in de bruisende stad Valencia in combinatie met een verblijf in een fraai resort met Aziatische uitstraling aan de Costa Blanca.

 
>

Lissabon & Cascais

 

Combineer een bezoek aan de interessante en bezienswaardige stad Lissabon met een aantal dagen in de gezellige badplaats Cascais met prachtige 19e-eeuwse gebouwen.

 
>

Marrakech & Agadir

 

Combineer uw bezoek aan het feeërieke Marrakech met een aantal nachten bij de badplaats Agadir met zijn eindeloze stranden. Zo kunt u optimaal genieten van een luxe vakantie!

 
>

Abu Dhabi: Strand & Woestijn

 

Een veelzijdige reis door Abu Dhabi. U verblijft in een wildreservaat, overnacht in het moderne Abu Dhabi en sluit de reis af in een luxe hideaway in de woestijn.

 
>

Abu Dhabi & Malediven

 

Een bijzondere combinatie. Ontdek het spectaculaire Abu Dhabi en kom bij van dit alles op de parelwitte stranden van de Malediven.

 
>

Abu Dhabi & Seychellen

 

De seychellen… een tropische droombestemming. Combineer dit met een bezoek aan het bruisende Abu Dhabi en u heeft een topvakantie.

 
>

Dubai: Strand & Woestijn

 

Combineer uw strandverblijf in Dubai met een aantal nachten in een romantische hideaway in de ongerepte woestijn en sluit de reis af in een 1001-nacht hotel.

 
>

Dubai & Zighy Bay

 

Combineer een bezoek aan de indrukwekkende stad Dubai met een rustige strandvakantie in Six Senses Zighy Bay in Oman.

 
>

Dubai & Mauritius

 

Een luxe vakantie op Mauritius is uitstekend te combineren met een verblijf in Dubai. Twee nachten in het wervelende Dubai en vervolgens genieten op Mauritius.

 
>

Dubai & Malediven

 

Beleef de extravagantie van Dubai en geniet aansluitend van een topservice en de witte stranden op de Malediven.

 
>

Oman: Salalah - Muscat

 

Een geweldige combinatie die u laat kennismaken met de ongerepte stranden van Salalah, de koele bergen van Jabal Akhdar en de schitterende stad Muscat!

 
>

Singapore & Phuket

 

Ontdek de bezienswaardigheden in de metropool Singapore en relax in een luxe resort op het eiland Phuket.

 
>

Singapore & Bali

 

Maak kennis met het shoppersparadijs Singapore en ontdek de serene spiritualiteit die zo kenmerkend is voor Bali.

 
>

Bali: Manggis, Ubud & Seminyak

 

Ontdek Bali tijdens deze fraaie combireis. U verblijft tijdens deze reis in de fraaie luxe resorts van de bekende Alila-keten.

 
>

Vietnam & Cambodja

 

Beleef Vietnam en Cambodja vanaf het water tijdens deze boeiende Aqua Mekong River Cruise, varend langs kleine vissersdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes.

 
>

Aruba, Bonaire & Curaçao

 

Deze reis stelt u in de gelegenheid 3 eilanden te leren kennen: Aruba met de mooie stranden, Bonaire met een prachtige onderwaterwereld en het sfeervolle Curaçao.

 
>

Tanzania: Selous & Zanzibar

 

Onvergetelijke safari's tijdens uw verblijf in een lodge in het zuiden van Tanzania in combinatie met een strandvakantie op het zonnige specerijeneiland Zanzibar.