Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Welkom in Griekenland

Zorgeloos genieten in Griekenland van een heerlijke stedentrip, korte vakantie of relaxte strandvakantie? Deze zomer of juist in de lente? Uzelf onderdompelen
in elegantie, nostalgie, zonovergoten stranden, klassieke steden en de Griekse keuken! Silverjet Vakanties biedt u de mogelijkheid om
het beste wat Griekenland te bieden heeft, te ervaren met zeer aantrekkelijke tijdelijke extra’s. Maak uw keuze en wij regelen het voor u!
Een verblijf in Athene, een bezoek brengen aan de Akropolis en met de cabrio naar Peloponnesos. ’s Avonds heerlijk dineren in één van de vele toprestaurants.
Of met de scooter een rustig, zonovergoten strand vinden op een van de eilanden? En natuurlijk een goed glas wijn tijdens de zwoele
Griekse avonden. Enthousiast geworden om te dwalen tussen de olijfbomen, een kookworkshop te volgen en cultuur te ‘snuiven’ ?
Bekijk dan ons aanbod in Griekenland.

Reizen in Style, vanzelfsprekend Silverjet.


Fly Drive Hotels & Huurauto Combireizen Stedentrip

Fly & Drive

Strandvakanties

Combinatie-reizen

Stedentrip

Speciaal voor u hebben wij een aantal fraaie autoreizen Griekenland samengesteld. Wij brengen u naar de mooiste plekjes en onderweg
verblijft u in schitterende luxe Silverjet hotels. Dit kan op het vaste land, maar ook op een van de vele mooie Griekse eilanden.

Verblijven in een luxe hotel precies zoals u dat wilt. In een suite, familiekamer, woonvilla of ...... Wij selecteerden de mooiste bestemmingen en accommodaties voor u. Uiteraard zijn alle bestemmingen en hotels door ons persoonlijk bezocht. Ook onze Luxury Travel Consultants hebben veel hotels bezocht, zodat zij u een optimaal advies kunnen geven.Wilt u geen keuze maken uit een Griekse bestemming? Heeft voorkeur om een combinatie tussen eilanden te maken of misschien zelfs met het vaste land? Of met het Turkse Bodrum? Dat kan. Wij stellen de reis precies zo samen als u dat wilt. U vertrekt wanneer u dat wilt en voor de duur die u wilt. Hierdoor hoeft u alleen nog maar te genieten.
Griekse steden fascineren. Zij brengen de klassieke oudheid tot leven.
Maar ook de hedendaagse Griekse gezelligheid.
Geniet van onze luxe hotels tijdens uw stedentrip en al het moois dat Griekenland u te bieden heeft. En natuurlijk verzorgen wij uw citytrip tot in detail. Wij bieden flexibele vertrekdata en verblijfsduur, waardoor uw vakantie volledig op maat gemaakt wordt.


 

 

 

  

Wij hebben nog meer te bieden...

   Contact Mail 

 Alle luxe hotels

 Bekijk onze brochures

Contact informatie

 Aanmelden nieuwsbrief