Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Luxe rederijen

Boekt u een cruisevakantie bij Silverjet dan is alles tot in de puntjes verzorgd, vanzelfsprekend Silverjet! Uw reis begint altijd met een vliegreis naar de bestemming van vertrek. Bij aankomst op de luchthaven staat onze lokale agent klaar om u in een comfortabele auto naar uw hotel te brengen waar u minimaal 1 nacht zult verblijven zodat u uitgerust aan uw cruise kunt beginnen. De volgende ochtend wordt u na het ontbijt weer opgehaald en naar de haven gebracht. In de cruise terminal hoeft u nooit lang te wachten omdat veel luxe rederijen ervoor zorgen dat u al vroeg aan boord kunt zodat u kunt genieten van een heerlijke lunch. Uw suite kunt u betrekken in de middag maar u kunt al wel genieten van alle faciliteiten aan boord. Met een verhouding van ten minste 1 personeelslid ten opzichte van 2 passagiers is de service uitmuntend! Luxe rederijen nemen nooit meer dan 1000 gasten mee terwijl de schepen niet altijd heel klein te noemen zijn, er is dus erg veel ruimte per passagier zodat u nooit ergens hoeft te wachten en nergens het gevoel krijgt dat het te druk is. U kunt aan boord culinair genieten in diverse restaurants, specialiteiten restaurants, buiten op het dek of zelfs op uw eigen privé balkon. Uiteraard zijn er aan boord voldoende 2-persoonstafels en kunt u altijd zelf bepalen hoe laat en waar u wilt gaan dineren. Bijna iedere dag komt u weer op een nieuwe bestemming waar u de hele dag en soms zelfs 2 dagen verblijft. Maar ook een zeedag is erg aangenaam; trakteer uzelf op een heerlijke massage in de SPA of geniet van een kookworkshop met een topchef.

Dit is zoals een cruisevakantie bedoeld is; mooie en bijzondere bestemmingen ontdekken in alle luxe en comfort zoals u van Silverjet bent gewend maar dan aan boord van verschillende luxe schepen.

Waarom kiezen voor een luxe rederij?

De luxe rederijen waar Silverjet mee werkt hebben, naast het hoge serviceniveau en het langer blijven liggen in de haven, nog meer voordelen. Zo zijn de hutten/suites bij een luxe rederij veelal ruimer dan 25m2, veel groter dan een binnen- of buitenhut. U zit niet vast aan vaste dinerzittingen maar u kunt dineren waar en wanneer u wilt. Wellicht buiten op het dek of in een specialiteiten restaurant? Hier gelden (bijna) nooit toeslagen voor. Maar ook de fooien die bij bijna alle rederijen aan boord betaald dienen te worden, zijn bij de luxe rederijen die Silverjet aanbiedt, al in de totaalprijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Wilt u meer informatie over een specifieke rederij of schip? Kies hieronder uit ons aanbod of neem gerust contact op met een van onze Luxury Travel Consultants. Wij helpen u graag!


>

Crystal Cruises

 

Crystal Cruises
Als u van luxe en verwennerij houdt en ook graag op een iets groter schip verblijft met veel faciliteiten, dan is Crystal Cruises een goede keuze. The difference is Crystal clear...

 
>

HAPAG-LLOYD Cruises

 

HAPAG-LLOYD Cruises
Uitmuntende persoonlijke service aan boord van zeer comfortabele schepen met een innemende, vriendelijke bemanning. Hapag-Lloyd cruises heeft naast 2 cruiseschepen ook 2 expeditieschepen.

 
>

Oceanwide Expeditions

 

Oceanwide Expeditions
Reis naar de magische bestemmingen op de Noord- en Zuidpool. Dierenliefhebbers en natuurfanaten kunnen hun hart ophalen tijdens een reis naar een van deze bijzondere bestemmingen.

 
>

Regent Seven Seas Cruises

 

Regent Seven Seas Cruises
De enige rederij die écht vaart op basis van all inclusive. Niet alleen de drankjes, fooien en maaltijden zijn inbegrepen maar ook de (alcoholische) drankjes, specialiteitenrestaurants, onbeperkt gebruik van de WIFI en excursies in elke haven.

 
>

Seabourn

 

Seabourn
De rederij Seabourn biedt met de nieuwe generatie schepen, geschikt voor 458 - 600 passagiers, de meest verwende passagier een keur aan onovertroffen vakantiebelevenissen.


 
>

Seadream Yacht Club

 

Seadream Yacht Club
It’s yachting, not cruising, zeggen ze zelf bij SeaDream en dat klopt. Een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn. 
>

Silversea

 

Silversea
Niet alleen de rederij of de prachtige schepen maken een cruise tot een succesverhaal. Zeker ook de routes die Silversea in het programma heeft, dragen hier aan bij en maken het tot een verfijnd en luxe totaalproduct.

 
>

Star Clippers

 

Star Clippers
De wind als belangrijkste krachtbron om de elegante zeilschepen voort te bewegen, het geluid van de golven die worden doorkliefd, de zon die weldadig verwarmt en een bemanning die u verwent. Dit is een moment van heerlijk varen aan boord van de schepen van Star Clippers.