Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Limousineservice bij vertek

Om uitgerust aan uw vakantie te beginnen, bieden wij u graag de mogelijkheid om per limousine naar de luchthavens van vertrek te reizen.

Indien u boekt voor een exclusieve Imperial, Royal - of Presidentiële Suite (of gelijkwaardig) dan is het vervoer naar en van één van de luchthavens in Nederland per Mercedes S-klasse inbegrepen.

U kunt echter ook zelf deze aangename en comfortabele limousinetransfer reserveren. U kunt kiezen uit een Mercedes E-Klasse (voor 1-3 personen) of een Mercedes Viano (wanneer u reist met uw gezin of een groep van 4-6 personen). Deze service bieden wij aan voor alle luchthavens in Nederland, Düsseldorf en Brussel.

Een ervaren chauffeur haalt u op een afgesproken tijd thuis af, brengt u per comfortabele auto, voorzien van lederen bekleding en airconditioning, naar de luchthaven en na terugkeer van uw vakantie weer naar huis. De chauffeur neemt u uw koffer- en parkeerproblemen graag uit handen. Het bespaart u veel tijd, moeite en hoge parkeerkosten. Neem contact op met onze verkoopafdeling en vraag naar de Service Desk (zie hiernaast voor onze contactgegevens).

Limousineservice MercedesLimousineservice Viano