Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN

Silverjet Luxury Travel Consultants

Wanneer is een vakantie voor u helemaal geslaagd? Zoekt u het perfecte parelwitte strand in een tropische omgeving, zijn het de aangename temperaturen en de zon, of is het de persoonlijke aandacht in uw favoriete exclusieve resort met butlerservice? Wilt u culinair genieten in gerenommeerde restaurants? Met het hele gezin op reis of juist graag adult-only? Een excursie per privéhelikopter of het huren van een jacht. Wellicht spreekt tijdens uw vakantie een gourmetdiner op een met kaarsen verlicht romantisch plekje aan zee u aan.

Het zijn maar enkele van de wensen en verzoeken die de Luxury Travel Consultants van Silverjet Vakanties graag voor u realiseren. In de wereld van luxe, comfort, service en stijl is vrijwel niets onmogelijk. Onze Luxury Travel Consultants helpen u met het zorgvuldig selecteren van al uw vakantieonderdelen en werken samen in een professioneel team, waarin iedereen zijn of haar eigen specialisme heeft.

Een aangename vakantie begint bij Silverjet met een vrije keuze in data, vertrektijden en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen in een vliegklasse van uw voorkeur. Heeft u een mooie bestemming gevonden en wilt u op een specifieke dag of tijd vliegen? Laat het ons weten, door onze goede contacten met luchtvaartmaatschappijen kunnen wij rekening houden met uw voorkeuren en ook tijdens de vlucht kunnen vrijwel al uw wensen worden gerealiseerd. Wilt u voor vertrek graag per luxe privétransfer naar de luchthaven worden gebracht? Ook dat regelen wij graag voor u.

Standaard bij Silverjet is het gebruik van fraaie lounges op de luchthaven bij uw vertrek vanuit Nederland, Düsseldorf en Brussel, alsmede op uw vakantiebestemming. Op veel luchthavens is ook een versnelde douanepassage mogelijk, of wordt een exclusieve VIP-service aangeboden. Geniet optimaal van privacy, rust en persoonlijke service, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Zo kunt u voor uw vlucht rustig ontspannen en de hectiek van de terminal volledig langs u heen laten gaan. Wilt u gebruikmaken van de versnelde douanepassage of VIP-service? Dat hebben de Luxury Travel Consultants zo voor u geregeld.

Ook op uw bestemming helpen wij al uw wensen te realiseren. Het uitzoeken en reserveren van bijzondere restaurants, iemand tijdens uw reis verrassen met bloemen, champagne of een speciale wens voor in uw suite of kamer, de Silverjet Luxury Travel Consultants regelen het voor u!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact op met een van onze Luxury Travel Consultants. We helpen u graag!