Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.

Cruises in Style

Bij Silverjet boekt u de mooiste en meest luxe en volledig verzorgde cruisevakanties naar alle uithoeken van de wereld. In ons aanbod vindt u zee– en expeditiecruises naar de mooiste bestemmingen met de door ons geselecteerde luxe rederijen en kleinere schepen. De reis is altijd in combinatie met een comfortabele vlucht, hotelovernachting(en) voor en/of na de cruise en aansluitende privétransfers.

Elke dag een nieuw uitzicht en een nieuwe bestemming om te ontdekken zonder dat u telkens uw koffer in- en uit hoeft te pakken. Dat is voor velen de grootste aantrekkingskracht van een cruise. Echter, een cruise met een kleiner luxe schip heeft daarnaast als groot voordeel dat zij kunnen aanleggen in de kleinere havens waar zij tevens lang blijven liggen zodat u ruim de tijd heeft om de bestemmingen te ontdekken, zelfs soms meerdere dagen. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de interessante verrijkingsprogramma's die de diverse rederijen aanbieden. Aan boord kunt u gebruik maken van alle faciliteiten welke inclusief zijn; geniet van een heerlijk aperitief op uw balkon of in uw suite of wat dacht u van een culinair diner buiten op het dek...

Vaargebieden

In elk vaargebied vindt u een selectie van zorgvuldig geselecteerde cruisevakanties die door de meest gerenommeerde cruisemaatschappijen ter wereld worden uitgevoerd. Zit het vaargebied van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. Zij kunnen samen met u naar een passend aanbod zoeken.

>

Noord-Europa

 

Baltische hoofdsteden & Noorse fjorden
Ontdek de grote verschillen tussen de Noord-Europese bestemmingen. U vaart de fjorden in of legt direct in de stad aan. Een fantastische combi tussen cultuur en natuurschoon.

 
>

Azië

 

Mysterieus en fascinerend
De verschillen tussen landen, bevolking en culturen zijn groot in Azië. Maar dit continent blijft toch mysterieus en fascinerend.

 
>

Middellandse Zee & Canarische Eilanden

 

Mediterrane kusten & gevarieerde culturen
Sfeervolle en gezellige kustplaatsen afgewisseld met grote steden vol met geschiedenis en cultuur maken een cruise in de Middellandse Zee of de Canarische Eilanden buitengewoon interessant.

 
>

Caribbean, Panamakanaal & Amazone

 

Idyllische plaatjes & natuurschoon
De diversiteit van de Caribbean en de Amazone zijn een feest voor natuur-, strand- en muziekliefhebbers. Ook het passeren van de machtige sluizen in het Panamakanaal is een ware belevenis.

 
>

Alaska

 

Adembenemend mooi!
Een cruise naar Alaska is indrukwekkend, onvoorstelbaar en overweldigend. Vaar langs de kust, veelal door de Inside Passage, waar flora en fauna een diepe indruk op u achterlaten!

 
>

Indische Oceaan, Afrika & Midden-Oosten

 

Bakermat van oude culturen
Breng een bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld; Burj Khalifa in Dubai. Of combineer bestemmingen in de Indische Oceaan met Afrika inclusief een bezoek aan een nationaal park.

 
>

Overige vaargebieden

 

Highlights van andere continenten
Ontdek Australië, Nieuw-Zeeland en de Pacific of steek de Grote Oceaan over en ontdek de hotspots aan de Oostkust van de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

 
>

Expeditiecruises

 

Witte wonderen in de Antarctische cirkel...
Beleef de meest intense en onvergetelijke ervaring. Een reis die u met hele andere ogen naar de Arctische bestemmingen laat kijken dan u voorheen gewend was; een 'once in a lifetime experience'.

 
>

Wereldcruise

 

Around the world...
Vaar langs de grote continenten, steek meerdere oceanen over, bezoek diverse eilanden en maak fantastische herinneringen.