Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.
 
 

Stedentrips

Steden fascineren! Tijdens een stedentrip kunt u genieten van een nieuwe cultuur, prachtige bezienswaardigheden, gezellige pleinen, leuke winkeltjes en uitstekende restaurants. Verblijf tijdens een stedentrip in een van onze luxe Silverjet-hotels. Deze zijn allen met zorg geselecteerd, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Athene

 
Athene

Athene biedt u vele bekende bezienswaardigheden zoals de Akroplis die majestueus boven de stad uitrijst. Combineer dit met een luxe hotel en u heeft een top stedentrip.

 

Bangkok

 

Bangkok is een bruisende metropool met vele gezichten. Ontdek de markten met heerlijk eten, indrukwekkende bezienswaardigheden en geniet van de luxe in uw hotel.

 

Barcelona

 

Barcelona staat voor velen bekend als de stad van Gaudí. Maar deze bruisende stad heeft veel meer te bieden. Verblijf in een luxe hotel en geniet van de bezienswaardigheden.

 

Dubai

 

Dubai is ideaal voor reizigers die een zonzekere bestemming zoeken en willen genieten van een luxe vakantie. U hoeft zich niet te vervelen, want Dubai biedt genoeg activiteiten.

 

Florence

 

Romantische pleinen en de indrukwekkende Duomo maken Florence tot een groot openluchtmuseum. In combinatie met een Silverjet-hotel een onvergetelijke stedentrip.

 

Havana

 

Vele Amerikaanse ‘oldtimers’ en op iedere straathoek muziek en dans. Deze swingende stad biedt u diverse boutique hotels zodat u na een lange dag heerlijk kunt bijkomen.

 

Lissabon

 

Deze charmante stad biedt een grote variëteit bezienswaardigheden. Struin door de steegjes Alfama en kom bij op een van de romantische binnenplaatsjes.

 

Madrid

 

Liefhebbers van kunst komen in Madrid niets te kort. Maar ook als u wilt winkelen of uitgaan is Madrid dé stad voor u. Verblijf in één van de luxe hotels en geniet van Madrid.

 

Marrakech

 

Bezoek Marrakech en stap een sprookje binnen. Kijk uw ogen uit op het El Fna-plein en bewonder de indrukwekkende gebouwen. ’s Avonds kunt u bijkomen in onze luxe hotels.

 

Napels

 

Napels is een prachtige stad met ontelbare kerken en paleizen. Naast alle schitterende eyecatchers kunt u hier ook genieten van het echte Italiaanse eten. Wat wilt u nog meer?

 

Oporto

 

De charismatische havenstad Porto gelegen aan de monding van de Douro is een heerlijke wandelstad. Geniet op deze wijze van alles wat deze stad te bieden heeft.

 

Rome

 

Rome is één groot openluchtmuseum. Wandel door de smalle straatjes en bezoek de prachtige kerken. Wij hebben voor u d ebeste hotels geselecteerd voor een top verblijf in Rome.

 

Sevilla

 

Flamenco, fiestas en architectuur zijn de drie kernwoorden van deze schitterende stad. De vele bezienswaardigheden liggen op korte afstand van elkaar en zijn gemakkelijk per voet te ontdekken.

 

Singapore

 

De bruisende moderne stad Singapore heeft u veel te bieden en is een metropool vol contrasten. De luxe hotels in Singapore zijn uitstekende kwaliteit en maken uw reis compleet.

 

Venetië

 

Venetië is het droombeeld van romantiek; honderden eilandjes, prachtige gebouwen en de gondels. Een verblijf in een van onze boutique hotels maakt u trip compleet.

 

Verona

 

De romantische stad van Shakespeare's legendarische liefdespaar en het wereldberoemde amfitheater. Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.