Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.
 
 

Luxe Privéreizen

U reist door prachtige gebieden en komt langs verschillende highlights terwijl u onderweg optimaal kunt genieten van het uitzicht en alles om u heen. Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van verschillende fraaie hotels. U kunt zelf kiezen waar en in welk hotel u wilt verblijven. U kunt de reis dus geheel naar uw eigen wens samenstellen.

Italië

 

Napels, Capri & Amalfi
Combineer uw verblijf aan de Amalfikust met een aantal nachten op het jetset eiland Capri en het bruisende Napoli! Geniet van de schitterende dorpjes en fraaie baaien.

 

Italië

 

Napels & Pompeï
Deze boeiende reis combineert het pittoreske Sorrento met het bruisende Napoli, Pompeï en de Vesuvius. En wat dacht u van een kookcursus waar u uw eigen pizza bereidt?

 

Abu Dhabi, Dubai & Oman

 

Schatten van Oman, Abu Dhabi & Dubai
Ontdek drie magische landen tijdens deze schitterende privéreis. Een luxe reis langs hypermoderne steden, historische schatten en hoge zandduinen.

 

Oman

 

Betoverend Oman & Salalah
Maak kennis met Oman tijdens deze schitterende privéreis. Een land met een rijke historie, eeuwenoude forten en kleurrijke moskeeën.

 
>

Oman

 

Magical Oman
Een Duizend-en-een-nacht ervaring: ontdek de weelderige wadi’s, hooggelegen bergdorpen, forten, diepe canyons en langs stranden op weg naar de woestijn en oases.

 

Thailand

 

Het land van de Glimlach
Ontdek de high-lights van Thailand. U brengt o.a. een bezoek aan Bangkok en de voormalige hoofdsteden Ayutthaya en Sukhothai. Ook Chiang Mai zal niet ontbreken.

 

Indonesië

 

Gordel van de Smaragd
Een fantastische reis over het eiland Java met bezoek aan de Borobudur en Prambanan, Yogyakarta en de vulkanen Bromo en Ijen. Op Bali is het heerlijk nagenieten op het strand.

 

Maleisië;

 

Veelzijdig Maleisië
Maak kennis met de veelzijdigheid van het Maleisisch schiereiland: het historische Malacca, de bruisende metropool Kuala Lumpur, de Cameron Highlands en last but not least het eiland Penang.

 

Maleisië

 

Jungle of Borneo
Beleef een jungle-ervaring tijdens een boottocht op een rivier door het oerwoud of wandeling door de jungle en een interessant bezoek aan het orang-oetan rehabilitatiecentrum.

 

Vietnam

 

Classic Vietnam
Maak kennis met enkele hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast de bekende steden zal ook en bezoek aan de keizerlijk stad Hue en de befaamde Cu Chi tunnels niet ontbreken.