Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Silverjet richt zich in het bijzonder op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit.
 
 

Luxe Bijzondere Activiteiten

Bent u in voor een speciale ervaring tijdens uw vakantie? Bekijk dan eens de unieke excursies en activiteiten op enkele bestemmingen: een helikoptervlucht, het leren van zelfverdedigingstechnieken, een 'Hig Tea' of kooklessen waar u zelf de lokale gerechten leert te bereiden. Vraag onze Luxury Travel Consultants naar de mogelijkheden.

Indonesië - Bali Experience

 

Geniet op Bali van een 'high tea', leer koken met Balinese ingrediënten of ervaar een dag van healing en wellness langs de oevers van de Ayung-rivier.

 

Indonesië - Alila Purnama Cruise

 

Ga met een comfortabel zeilschip de Indonesische wateren ontdekken: op zoek naar de komodovaraan op de Komodo-Eilanden of een bezoek aan de archipel Raya Ampat bestaande uit minstens 600 eilanden.

 
>

Cambodja - Angkor Experience

 

Ontdek tijdens deze bijzondere excursies, naast het overbekende tempelcomplex, ook andere bezienswaardigheden in de vorm van antieke Khmer steden, tempels en kloosters.

 

Thailand - Koh Samui Experience

 

Ooit eens aan zelfverdediging willen doen of na een bezoek aan de markt organisch leren koken met Chef Lat of romantisch dineren op een klif?

 
>

Thailand - Phuket Experience

 

In een kajak gieten van een prachtige sterrenhemel in de baai van Phang Nga, laat u verrassen door het uitzicht op Phuket vanuit een helikopter, of dineer in het vermaarde 'Blue Elephant' restaurant.

 
>

Vietnam -
Halong Bay Orchid Cruise

 

Verwonder u over duizenden groene kalksteen eilanden die uit de zee omhoogrijzen, afgelegen baaien met parelwitte stranden en drijvende vissersdorpen.